måndag 27 oktober 2014

Claudia - Ocean Deep

Hej igen efter en vecka som svämmades över av rosa manikyrer, nu återgår vi till att även visa andra  färger. Idag är det ju måndag och jag tänkte vara med i Emelies blå måndag. Claudia - Ocean Deep har jag haft sedan början utav mitt lacknörderi och just därför så känns det lite speciellt.

Ocean Deep skulle jag nog beskriva som metallisk blå med lite grönt skimmer i. Två lager blev lagom för mig och jag upplevde inga problem med formulan. Ocean Deep åker inte fram så ofta men ja, hos mig är det ju inget specifikt lack som ofta åker fram. 

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 4/5




söndag 26 oktober 2014

NailArt Sunday: Bröst (United in Pink)

Detta inlägg publiceras lite senare än vad som var tänkt men det är så det blir ibland. Jag var först lite osäker på om jag skulle vara med idag eftersom temat på NailArt Sunday är bröst. Vad gör man med det temat liksom? Kom dock på att det finns "bröstsmileys" eller hur en ska förklara det och ja det är dem jag valde att göra nail art på (gjorde det lite lätt för mig). 

Använde Kiss - Nail Art Paint i Silver Glitter över I Love Nail Polish - Princess Diaries som jag visade i fredags. Det var inte så svårt att göra och som en kan se så var jag inte så noga heller, blev nöjd ändå.

Detta blir alltså mitt sista bidrag till United in Pink och nu tycker jag att ni ska gå in och läsa om lite viktig statistik hos Helena.




lördag 25 oktober 2014

BB Couture - Tutti Frutti (United in Pink)

Näst sista dagen på United in Pink och idag vill jag visa BB Couture - Tutti Frutti som också var mitt första möte med BB Couture. 

BB Couture - Tutti Frutti är ett ceriserosa lack med blått skimmer i. Det blå skimret dock, jag önskar att det hade kommit fram mer när lacket satt på naglarna för (som en kan se på den första bilden) så är skimret mer framträdande i flaskan. Tutti Frutti är ett fint lack med bra formula som täckte på två lager.   

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite 
Betyg: 3/5




fredag 24 oktober 2014

I ♥ NP - Princess Diaries (United in Pink)

För en gångs skull så är det dagsfärska bilder som jag visar. Fick kapa mina naglar för en vecka sedan vilket kändes väldigt konstigt till en början. 
Idag är det ju både United in Pink och Holofredag och här visas det Princess Diaries från I Love Nail Polish som jag visat förr men det var ett tag sedan. Varje gång jag bär ett holo så undrar jag varför det hos mig inte bärs oftare vilket är en fråga utan svar, haha.

Princess Diaries är ett ljusrosa (lite mesrosa) hololack med  fina regnbågar. För mig räckte det med två lager för att det skulle bli opakt och jag upplevde det som väldigt lättlackat.   

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 4/5




torsdag 23 oktober 2014

OPI - Suzi Has A Swede Tooth (United in Pink)

Idag är det ju United in Pink igen och jag bidrar idag med OPI - Suzi Has A Swede Tooth som jag så klart köpte för namnet. 

Lacket i sig känns det som en har sett några gånger innan, men ja om jag skulle jämför med alla rosa krämlack jag har så kan det nog vara så att jag inte har ett likadant. Suzi Has A Swede Tooth är ett mellanrosa krämlack som var lättlackat och det räckte med tre lager. 

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat 
Topplack: Seche Vite
Betyg: 3/5





onsdag 22 oktober 2014

OPI - Princesses Rule! (United in Pink)

Veckan med united in pink fortsätter. Idag visar jag den gamla godingen OPI - Princesses Rule! Ett impulsköp som blev en stor favorit hos mig i början men nu har det gått ett tag så den är inte så stor favorit längre.

Princesses Rule! är ljusrosa med skimmer och som en kan se på bilderna så är det väldigt skirt. Jag nöjde mig med tre lager, ett fjärde hade nog inte gjort det mycket bättre. I övrigt så var det lättlackat och det jag gillar m ed det är att det är diskret samtidigt som jag inte upplever det tråkigt.

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 4/5




tisdag 21 oktober 2014

Chirality - Nrrrd Grrrl (United in Pink)

Vi är ju inne i anda dagen i temaveckan United In Pink. Bröstcancer uppmärksammas ju redan rätt mycket denna månad men det går ju aldrig att uppmärksammas för mycket. Det andra lacket som jag visar upp denna vecka är Chirality - Nrrd Grrl och även detta fick jag i min födelsedagsgrupp (den är bra den där haha).

Nrrrd Grrrl har en trevlig rosa bas som är crelly och sedan så finns det glitter i olika storlekar. Glittret går i svart, rosa och vitt. De klagomål jag har angående glittret är att de var väldigt svåra att få upp och att det vita och rosa glittret liksom smälte in i basen och därför knappt syntes. Det slutade med två lager.

Baslack: Trind - Nail Repair Matt
Topplack: Seche Vite
Betyg: 4/5





måndag 20 oktober 2014

Essie - Peach Daiquri (United in Pink)

Denna vecka håller Helena i temaveckan United in Pink där en visar upp rosa manikyrer för att öka medvetenheten kring bröstcancer som är väldigt viktigt att en pratar om. Jag planerar att vara med hela veckan och först ut från mig är Essie - Peach Daiquri som jag fick i den födelsedagsgrupp jag är med i.

Peach Daiquri är ett hallonrosa krämlack som för mig känns väldigt 'uppfriskande' att ha på naglarna. Peach Daiquri var lätt att arbeta med, inte alls svårt för att det skulle bli bra och det räckte med två lager. 

Även fast jag gillar Peach Daiquri så går det inte att bortse från att det är ett krämlack och jag skulle nog behövt något annorlunda med det för att det skulle bli en fullpoängare.   

Baslack: Trind - Nail Repair Matt
Topplack: Seche Vite
Betyg: 4/5





torsdag 16 oktober 2014

Nailgirls - White #1 + grönt glitter

Vad hände här? Bilderna blev inte alls som jag ville och inte så blev det inte lika mycket grönt som det egentligen var tänkt. 
Jag grundade i alla fall med två lager Nailgirls - White #1 och sedan så applicerade jag, ett grönt glitter från Stargazer med en dotting tool. Det är egentligen till för att ha på hår och kropp men tror nog inte jag vill ha grönt glitter annat än på naglarna. 

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite



söndag 12 oktober 2014

China Glaze - Running In Circles (United in Green)

Idag är det sista dagen på United in Green och den är i samarbete med NailArt Sunday där temat är kärlek så jag tänkte att jag skulle försöka kombinera dessa genom att jag visar China Glaze - Running In Circles med rhinestones i olika former. Det är ju ändå tre hjärtan och hjärtan symboliserar ju kärlek, eller något sådant.

Nu till Running In Circles, jag tycker att det är hur vackert som helst. Grönt lack som är fullspäckat med glassflecks, klart en måste älska det. Bra formula är det också, för mig räckte det med två lager.  

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat 
Topplack: Seche Vite
Betyg: 5/5







lördag 11 oktober 2014

OPI - Thanks A Windmillion (United in Green)

Idag är det näst sista dagen på United in Green, veckan har gått så fort!

Thanks A Windmillion.. Jag har lite svårt med hur jag ska beskriva nyansen här men ja, det är grönt som går åt det grå hållet. Känner att det är en lite tråkig nyans samtidigt som att jag tycker att den känns lite mysig(?). Thanks A Windmillion är ett krämlack med felfri formula, det var hur lättlackat som helst. Två lager räckte för att det skulle bli opakt.

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 2/5






fredag 10 oktober 2014

Pahlish - Toxic and Timeless (United in Green)

Femte dagen för United in Green och här ska ni få se på en skönhet. Det första jag tänkte på när jag såg Toxic and Timeless var att det är strängglitter i och det är ju i princip mer regel än undantag att strängglitter inte är fint i lack men här tycker i alla fall jag att det går hem.

Basen är grön jelly med olikstora hexagoner som går i blått, grönt och turkost. Strängglittren är gröna och turkosa. Jag upplevde att detta lack inte var speciellt svårt att lacka med och det var inte så svårt att få upp glittret. Jag har tre lager på bilderna. 

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 4/5









torsdag 9 oktober 2014

Essence - L.O.L (United in Green)

Dag fyra på United in Green och jag visar idag upp limegröna L.O.L från Essence. 

L.O.L är ett krämlack som det krävdes två lager för att det skulle täcka. Formulan var bra men jag hade önskat att borsten inte var så himla bred. Nyansen på L.O.L förstår jag mig inte på, jag tycker att den är hemsk men som jag sa till min partner när jag bar det: "Fula lack behöver också lite kärlek". 

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 1/5









onsdag 8 oktober 2014

Essie - Navigate Her + Kleancolor - Holo Green (United in Green)

Idag är det ju så passande att det är både United in Green och grön onsdag och då passar jag på att visa denna manikyr. Jag har tagit två lager av ljusgröna Essie - Navigate Her (som för övrigt var mitt första Essie), satte tre nail art stickers på ringfingret och sedan två lager Kleancolor - Holo Green. Holosarna från Kleancolor kommer jag nog alldrig komma överens med hur jag än försöker men de gör sig absolut bättre över andra lack än vad de gör på egen hand.     

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite






tisdag 7 oktober 2014

The Hungry Asian - Kiwi Smoothie (United in Green)

Idag är det dag två av United in Green och idag visar jag Kiwi Smoothie som jag har en liten flaska av (hur söt?).

Kiwi Smoothie har en pastellgrön bas med små svarta glitter som gör att det verkligen lever upp till sitt namn.
När jag först skulle applicera det så upplevde jag något som jag inte upplevt med något lack innan, nämligen att det liksom inte ville fastna på nageln. Vet inte om det beror på kombinationen med baslacket eller vad det kan vara. Tre lager slutade det med, och ja det är på grund utav att jag upplevde det rätt så svårlackat som betyget blev lågt. Tycker det är fint så det blev en liten besvikelse.

Baslack: China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
Topplack: Seche Vite
Betyg: 2/5